ORGANISEER UW THEMAFEEST IN ZUID-HOLLAND, ZOALS APRÈS-SKI, DANCE CLASSICS OF BEACH PARTY

Boek direct uw themafeest
Complete drive-inshow

Met de verschillende thema’s die de drive-in-show van Lively Entertainment aanbiedt, is er voor ieder wat wils. Staat er geen thema naar uw smaak tussen of heeft u zelf een bepaald idee? Neem contact met ons op. Niets is te gek en bijna alles is mogelijk!

Après-skifeest

Après-skifeest

Bij Lively Entertainment hoeft u niet op de winter te wachten. U kunt namelijk het hele jaar door après-skiën. De ski-jays van Lively Entertainment zetten de tent op z’n kop. Vanuit hun après-ski dj-booth laten zij uw gasten lekker meezingen en dansen op de echte après-ski hits.

Dance classics party

Dance classics party

Terug in de tijd met de lekkerste soul & dance classics uit de 70’s, 80’s en 90’s. Compleet met afrokapsels, spiegelbollen en op aanvraag met een verlichte dansvloer. Deze show is eventueel te boeken met een dance classics band of met het knotsgekke duo De Staafmixers.

De Staafmixers

De Staafmixers

Dit knotsgekke dj-duo maakt uw 70’s- of 80’s-party compleet. Hilarische verkleedpartijen, sketches en leuke interacties met het publiek zullen in deze twee uur durende show de boventoon voeren. Natuurlijk is alles afgestemd op de beste “fout maar goud”-plaatjes.

Hollandse hits festival

Hollandse hits festival

De beste, maar ook de foutste hits van eigen bodem passeren de revue. Oud-Hollands entertainment is waar deze show voor staat. Eventueel aangevuld met een Hollandse zanger.

Beach party

Beach party

Zon, zee en natuurlijk strand, aangevuld met de heetste zomerhits zijn de perfecte ingrediënten voor een zwoele avond. Ligstoelen, parasols en een dj-booth in strandthema vormen het decor voor deze show.

House party

House party

Uw eigen Sensation party of toch nog een keer terug naar de grootste clubs van Ibiza. De beste houseplaten zullen worden gedraaid in een non-stop mix. De hightech dj-booth en de uitgebreide lichtshow zullen uw locatie omdopen tot een dampende discotheek. Er zijn diverse house stijlen mogelijk.