HUUR LICHT- EN GELUIDSINSTALLATIES VOOR UW EVENEMENT IN ZUID-HOLLAND

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Professionele drive-inshow

Een feest of evenement komt pas goed tot leven met een professionele licht- en geluidsinstallatie. Gelukkig kunt u deze eenvoudig huren bij Lively Entertainment in Zuid-Holland. Of het nu gaat om de onthulling van een nieuw product, een muziekuitvoering of een lokaal evenement, wij denken graag met u mee over de juiste apparatuur. De door u gehuurde apparatuur wordt op locatie opgebouwd en afgebroken door onze eigen professionele licht- en geluidstechnici. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Professionele geluidssystemen voor een optimale sound

Bij Lively Entertainment kunt u diverse geluidsapparatuur huren. Denk hierbij aan microfoons, luidsprekers en versterkers. Op deze manier bent u verzekerd van het beste geluid tijdens uw evenement. Ook voor dj-sets kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kunnen wij zelfs de dj voor u regelen uit ons grote netwerk van ervaren allround dj’s. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.

Professionele verlichting voor uw evenement

Vergeet bij het organiseren van uw evenement vooral de verlichting niet. De juiste verlichting maakt van iedere locatie in een mum van tijd een hele nieuwe plek. De mogelijkheden qua verlichting die Lively Entertainment biedt zijn nagenoeg eindeloos. Wij leveren allerlei combinaties van onder meer spots, stroboscopen, blacklight, spiegelbollen en scanners. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Lively Entertainment.