COMPLETE DRIVE-IN- SHOW IN ZUID-HOLLAND INCLUSIEF ERVAREN DJ

Vraag een offerte aan
Ervaren dj huren

Maak van ieder feest een professioneel evenement met de drive-in-shows van Lively Entertainment. Wij verzorgen al jarenlang professionele, op maat gemaakte shows voor bedrijfsevenementen, bruiloften, themafeesten en wat u maar kunt verzinnen. Wij werken altijd met ervaren dj’s en vakkundig technisch personeel. Uiteraard verzorgen wij alles, van de dj- en geluidsapparatuur tot aan de professionele verlichting. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Op maat gemaakte themafeesten van Lively Entertainment

Naast de standaard drive-in-shows kan Lively Entertainment u ook op maat gemaakte shows en diverse themafeesten aanbieden. Bekijk ons aanbod van verschillende thema's hier.

Boek ook losse dj’s en geluidstechnici voor uw evenement

Er is ook een mogelijkheid om de standaard drive-in-shows te boeken zonder lichtset. Mocht u zelf over een professionele geluidsinstallatie beschikken, dan zijn de dj’s van Lively Entertainment ook los te boeken. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De drive-in-shows van Lively Entertainment

Bij Lively Entertainment kunt u kiezen uit drie standaard drive-in-shows die zijn opgedeeld in klein, middel en groot. Alle shows bestaan uit een ervaren allround dj, professionele geluidsapparatuur en een complete, professionele lichtset. De duur van alle shows (uitgezonderd De Staafmixers) is maximaal vijf draaiuren. Uiteraard zijn deze uren uit te breiden. Wij verzorgen voor u een volledig op maat gemaakte show, inclusief op- en afbouw. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij komen, maken een feestje en vertrekken weer.

Neem direct contact op