DE LEUKSTE PROFESSIONELE DRIVE-IN-SHOW VAN ZUID-HOLLAND

Neem contact op
Professionele dj

Lively Entertainment is zoals veel drive-in-shows ontstaan uit een hobby. Het begon allemaal met wat feestjes bij bekenden thuis of in de tuin. Hiervoor werd de stereo-installatie van thuis gebruikt. Langzaam werd er wat professionelere apparatuur aangeschaft en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met volledige drive-in-shows, professionele licht- en geluidsapparatuur en een pool van ervaren en vakkundige technici en dj’s. Lively Entertainment heette in het begin nog de Lively Drive-in show.

Van hobby tot professionele drive-in-show

Door de naamsbekendheid die na een paar jaar was opgebouwd, werd de vraag groter. Ook steeds meer bedrijven en instellingen klopten bij ons aan. Doordat de drive-in-show hobbymatig uitgeoefend werd, kon er vaak niet aan deze vraag voldaan worden. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen, werd er besloten om de drive-in-show te professionaliseren. Sinds 1 april 2002 is de naam veranderd in Lively Entertainment en is deze geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Uw evenement zoals u het voor zich ziet

Bij Lively Entertainment staat de klant centraal. Voorafgaand aan uw feest of evenement worden uw persoonlijke wensen en eventuele muziekkeuze doorgenomen. Lively Entertainment zal u hier desgewenst ook in adviseren. Ons motto is: niets is te gek en bijna alles is mogelijk. Het is tenslotte uw feest en uw gasten moeten er zeker nog een tijd van na kunnen genieten.

Drive-in-shows

Lively Entertainment: totaalleverancier voor de evenementenbranche

Vandaag de dag is Lively Entertainment naast drive-in-show uitgegroeid tot een totaalleverancier in de evenementenbranche op het gebied van licht, geluid en organisatie.

U kunt bij Lively Entertainment terecht voor onder andere uw huwelijksfeest, schoolfeest, bedrijfspresentatie, personeelsfeest, theatervoorstelling, muziekuitvoering, schoolmusical of elke andere reden die u maar kan bedenken om wat te vieren.