lively entertainment facebook, drive-in show facebook, lively entertainment, drive-in show zuid holland
lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, evenement

Vraag of bericht?

Apres ski, dance classic of beach party?

Thema's van de drive-in shows van Lively Entertainment

Met de verschillende thema's die Lively Entertainment biedt, is er voor ieder wat wils. Staat er geen thema naar uw smaak tussen of heeft u zelf een bepaald beeld voor ogen? Neem contact op, niets is te gek en bijna alles is mogelijk!

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, apres ski

Apres ski feest

Bij Lively Entertainment hoeft u niet op de winter te wachten. U kunt namelijk het hele jaar door apres skiën. De ski-jays van Lively Entertainment zetten de tent op z’n kop. Vanuit hun apres ski DJ-booth laten zij uw gasten lekker meezingen en dansen op de echte apres ski hits.

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, dance classics

Dance classic’s party

Terug in de tijd met de lekkerste soul & dance classics uit de 70’s, 80’s en 90’s. Compleet met afrokapsels, spiegelbollen en op aanvraag met een verlichte dansvloer. Deze show is eventueel te boeken met een dance classics band of met het knotsgekke duo de Staafmixers.

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, staafmixers

De staafmixers

Dit knotsgekke DJ duo maakt uw 70’s/80’s party compleet. Hilarische verkleed partijen, sketches en leuke interactie met het publiek zullen in deze 2 uur durende show de boventoon voeren. Natuurlijk is alles afgestemd op de meest “fout maar goud” plaatjes.

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, hollandse hits

Hollandse hits festival

De beste, maar ook de foutste hits van eigen bodem passeren de revue. Oud hollands entertainment is waar deze show voor staat. Eventueel aangevuld met een Hollandse zanger.

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, beach party

Beach party

Zon, zee en natuurlijk strand aangevuld met de heetste zomerhits zijn de perfecte ingrediënten voor een zwoele avond. Ligstoelen, parasols en een strand DJ-booth vormen het decor voor deze show.

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland, house party

House party

Uw eigen Sensation party, of toch nog een keer terug naar de grootste club’s van Ibiza. De beste houseplaten zullen worden gedraaid in een non-stop mix. De high-tech DJ-booth en de uitgebreide lichtshow zullen uw locatie omdopen tot een dampende discotheek. Er zijn diverse house-stylen mogelijk.