lively entertainment facebook, drive-in show facebook, lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland

Evenement organisatie

Door goede contacten in de evenementen branche is Lively Entertainment in staat om u te begeleiden met de gehele organisatie van uw evenement, zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft.

Vraag of bericht?

Meer weten over de geschiedenis van Lively Entertainment?

De leukste drive-in show van Zuid-Holland

Lively Entertainment is ontstaan zoals veel drive-in shows uit een hobby. Het begon allemaal met wat feestjes bij bekende thuis of in de tuin. Hiervoor werd dan de stereo installatie van thuis gebruikt. Langzaam werd er wat professionelere apparatuur aangeschaft. Lively Entertainment heette in het begin nog de Lively Drive-in show.

lively entertainment, drive-in show, drive-in show zuid holland

Door de naamsbekendheid die na een paar jaar was opgebouwd werd de vraag groter, ook steeds meer bedrijven en instellingen klopte bij de Lively drive-in show aan. Doordat de drive-in show hobbymatig uitgeoefend werd kon er vaak niet aan deze vraag voldaan worden. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen werd er besloten om de drive-in show te professionaliseren. Sinds 1 april 2002 is dan ook de naam veranderd in Lively Entertainment en is deze geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Vandaag de dag is Lively Entertainment naast drive-in show uitgegroeid tot een totaalleverancier in de evenementen branche op het gebied van licht, geluid en organisatie.

U kunt bij Lively Entertainment terecht voor onder andere uw huwelijksfeest, schoolfeest, bedrijfspresentatie, personeelsfeest, theatervoorstelling, muziekuitvoering, schoolmusical of elke andere reden die u maar kan bedenken om wat te vieren.

Bij Lively Entertainment staat de klant centraal. Voorafgaand aan uw feest of evenement worden persoonlijk uw wensen en eventuele muziekkeuze doorgenomen. Lively Entertainment zal u hier desgewenst ook in adviseren. Ons motto is niets is te gek en bijna alles is mogelijk, het is tenslotte uw feest en uw gasten moeten er zeker nog een tijd van na kunnen genieten.